Cum iti poti imbunatati site-ul web?

Cum iti poti imbunatati site-ul web?

Urmareste cateva trucuri care te pot ajuta in imbunatatirea site-lui tau web:


1. Design-ul web

2. Navigarea intuitiva

3. Textul lizibil

4. Incarcarea rapida a site-lui web

5. Recenziile clientilor

6. Site-ul web responsive1. Design-ul web

- Un design neslefuit va duce la citirea greoaie a paginilor. Nu iti trebuie imagini care nu sunt compatibile cu paginile sau sunt de o calitate indoielnica, nici de o grafica cu prea multe elemente. Un site web optimizat, care arata bine, va incuraja utilizatorii sa petreaca mai mult timp pe site-ul web al tau.

2. Navigarea intuitiva

- Utilizatorii apreciaza site-urile web simple, usor de citit, unde gasesc informatia rapid, un meniu simplu ca sa poata naviga cu usurinta, fara a intalni obstacole in gasirea informatiei dorite si a-i determina sa inchida site-ul, sa il paraseasca si sa nu mai revina deoarece nu este friendly deloc.

3. Textul lizibil

- Fonturile care se citesc cel mai bine sunt sans-serif. Nu se recomanda folosirea mai mult de doua fonturi. Folosirea de titluri si subtitluri va face ca utilizatorii sa gaseasca informatiile mult mai repede. Marimea fontului este cea care conteaza si ea, pentru a imbunatati modul de citire al paginii.

4. Incarcarea rapida a site-lui web

- Limitarea graficii, a imaginilor, reducerea marimii imaginilor, optimizarea scripturilor si a altor elemente ale paginii, vor face ca site-ul tau web sa se incarce cat mai repede si in felul acesta utilizatorii se vor bucura de o experienta placuta pe site si vor reveni cu nerabdare.

5. Recenziile clientilor

- Ocupa un loc important in imbunatatirea site-ului tau web. De aceea este bine sa iei legatura cu clientii tai pentru a obtine cate o recenzie, care este destul de importanta si folositoare pentru site-ul tau.

6. Site-ul web responsive

- In prezent exista site-uri web care inca nu sunt responsive, nu sunt adaptate la orice rezolutie, la orice dispozitiv mobil. Se recomanda imbunatatirea site-lui web, facandu-l vizibil pe orice dispozitiv.


21.06.2020
Business Online
Despre website-uri