Ce este link building?

Ce este link building?

Daca inca nu esti familiar cu termenul de link building, te poti familiariza in cateva minute, pentru ca site-ul tau web sa beneficieze nu numai de un design spectaculos, dar si de importante strategii de SEO:


1. Despre link building

2. Audienta site-lui tau web

3. Continutul site-lui tau web

4. White hat link-building

5. Black hat link-building

6. Concluzii1. Despre link building

- Link building-ul este metoda de marketing prin care poti sa obtii link-uri catre site-ul tau provenind de la alte site-uri web, fiind foarte eficienta in atingerea scopului tau in ceea ce priveste SEO. Link building-ul ajuta utilizatorii pentru a remarca faptul ca pot avea incredere in site-ul tau prin continutul de calitate la care se face referire pe alte site-uri web, de asemenea si ele de calitate. Link building-ul ajuta motoarele de cautare pentru a gasi pagini web noi si pentru a constata in functie de algoritmii Google cat de bine paginile web existente urmeaza sa fie rank-uite.

2. Audienta site-lui tau web

- Inainte sa incepi sa creezi continutul pentru site-ul tau, este important sa stii care este audienta site-lui tau web: carui grup de oameni i se adreseaza, in ce domenii activeaza, ce nevoi si dorinte au, care sunt cuvintele cautate de utilizatori, cum poti tu ajuta pe acestia in rezolvarea nevoilor si dorintelor lor.

3. Continutul site-lui tau web

- Acesta trebuie sa fie de calitate, cat mai proaspat, postat cat mai des, continutul sa fie creat in functie de obiectivele tale SEO, cu link building realizat doar pe site-uri de calitate, de incredere. Pentru un site nou tendinta este sa rank-uiesti pentru cuvintele cheie din acel domeniu, dar daca iti doresti conversie 100%, este recomandat sa rank-uiesti si pentru cuvinte mai putin cautate, dar cu o rata foarte mare de conversie. Ca sa nu platesti pentru aceste link-uri, poti sa folosesti metoda de troc si anume link pentru link sau poti darui servicii sau produse gratuite pentru link-urile respective.

4. White hat link-building

- White hat link-building sau White hat SEO inseamna strategii SEO care sunt cu un risc scazut si recompensa mare avand in vedere rank-ul tau pentru cuvintele cheie. White hat link-building presupune creare de continut original, de calitate si promovarea cat mai originala a site-lui tau.

5. Black hat link-building

- Black hat link-building sau Black hat SEO inseamna strategii SEO care sunt cu un risc mare si recompensa mica avand in vedere rank-ul tau pentru cuvintele cheie. Black hat link-building presupune accentuarea unui continut pentru motoarele de cautare si alt continut pentru utilizatori, ascunderea unui continut care este doar pentru motoarele de cautare dar care ascunde si multe cuvinte cheie.

6. Concluzii

- Link-building-ul te ajuta mult in atingerea tuturor perspectivelor din punct de vedere SEO printr-un rank cat mai eficient obtinut prin continutul tau care este cat mai original posibil.


29.06.2020
Business Online
Despre website-uri