firma de web design si dezvoltare web Bucuresti

Suntem oriunde in lume

CU CE TE-AM SURPRINS?

Suntem o companie de web design si aplicatii web concentrata pe cerintele, nevoile si obiectivele clientului, scopul nostru fiind indrumarea clientului, care este cel mai important pentru noi, spre atingerea performantei in afacerea sa numai cu un site custom dedicat personalizat realizat de noi. Provocarea noastra este descoperirea problemelor clientilor nostri si solutionarea rapida a cestora.

Inca din anul 2013 am realizat cu succes proiecte variate atat mici, medii cat si mari, de la DESIGN PENTRU PRINT: flyere, pliante, bannere, postere, brosuri, agende, cataloage, mape, carti de vizita, etichete, felicitari, invitatii, DESIGN PENTRU WEB: logo, bannere, layout-ouri, landing page, prelucrare imagini, infografice, WEBSITE-URI DE PREZENTARE, PORTALURI, MAGAZINE ONLINE, cat si APLICATII WEB CUSTOM, APLICATII MOBILE CUSTOM.

CARE ESTE VIZIUNEA NOASTRA?

Viziunea noastra este de - A fi cea mai buna alegere - pentru clientii nostri prin anticiparea si intelegerea nevoilor si dorintelor clientului, prin furnizarea solutiilor de cea mai buna calitate la un pret decent, prin materializarea visurilor lor.

CARE ESTE MISIUNEA NOASTRA?

Misiunea noastra este de a oferi solutii optime pentru implinirea ambitiilor clientilor nostri. De asemenea, construim relatii durabile cu toti clientii nostri prin dialog, profesionalism, corectitudine, seriozitate, responsabilitate, incredere, respect, receptivitate, implicare, promptitudine, rapiditate.

CE NE MOTIVEAZA?

Ne motiveaza cresterea afacerii tale deoarece succesul tau este si succesul nostru, implicandu-ne nu numai tehnic cat si emotional in buna derulare a intregului proces de business, mentinand o buna colaborare cu clientii si dupa finalizarea proiectului, multe dintre proiectele existente provenind de la clientii nostri mai vechi. Ne intereseaza satisfacerea cel putin 100% a clientului, motivarea si stimularea continua a clientului.

CE NE DIFERENTIAZA FATA DE CONCURENTA?

1. GARANTIA PROIECTULUI, adica conceptul grafic 100% autentic si functional tehnic, garantie dovedita prin vasta experienta in ultimele tehnologii in design, web design, aplicatii web, colaborarea cu foarte multe companii din domenii si tari diferite, multe dintre proiectele noastre noi provenind din recomandarile fostilor sau actualilor clienti.

2. PRETUL, latura financiara pozitionandu-ne mereu pe primele locuri prin cel mai decent pret din piata in raport cu calitatea serviciului web oferit.

3. SUPORTUL acordat clientilor prin serviciile de consultanta tehnica periodica, transformand clientii nostri in adevarati parteneri de incredere pe termen nelimitat.