servicii web design si web development Bucuresti

Oferim servicii complete si complexe

servicii aplicatii web custom
Web development-ul consta in programarea website-lui, dezvoltarea functionalitatii folosind tehnologii precum: HTML, CSS, JavaScript, jQuery, JSON, React JS, React Native, MongoDB, EcmaScript6, Node JS, PHP, MySQL etc, implementare, adaugarea continutului de calitate si original, optimizat SEO, testarea proiectului, rezultand un website responsive pe toate browser-ele si device-urile fie ca este vorba de desktop, laptop sau telefon mobil, un website complet functional, cu un design unic, personalizat si in trend, dar si cu o configuratie clara, un website usor de accesat.
servicii  web design
Web design-ul si customizarea website-lui ofera un design cat mai atragator, in trend si cat mai bine optimizat, design care consta in schitarea catorva concepte diferite alcatuite din elementele website-lui, alegerea celui mai bun concept, crearea wireframe-ului prin transpunerea in digital a schitei, harta website-lui prin definirea paginilor si legaturilor acestora, design template unic, respectiv UI/UX, stabilirea culorilor, stilul paginii, fontul, animatiile, interactiunile dintre elementele websitelui si utilizator.
servicii design custom
Design-ul grafic folosit in construirea unui adevarat brand al afacerii tale care consta in design-ul pentru web: logo, bannere, layout-ouri, landing page, prelucrare imagini, infografice, cat si in design-ul pentru print: flyere, pliante, bannere, postere, brosuri, agende, cataloage, mape, carti de vizita, etichete, felicitari, invitatii. Design-ul oferit de noi este intotdeauna unic, personalizat pentru fiecare afacere a dvs, in trend, atragand mereu privirile concurentei.
servicii seo
SEO - optimizarea website-lui consta atat in cod optimizat cat si in text optimizat pentru o mai buna viteza de incarcare a website-lui si indexare de catre motoarele de cautare care vor avea un adevarat impact asupra succesului afacerii tale.
servicii magazine virtuale
Magazinele virtuale sunt metoda cea mai buna de crestere a volumului de vanzari prin promovarea online a produselor si comertul acestora, multi clienti adoptand aceasta metoda de a isi face cumparaturile online mult mai rapid si mai comod, evitand in felul acesta deplasarea la magazin, supermarket, piata, evitarea transportului acestora, evitarea contactului cu oamenii mai ales in aceasta perioada nu tocmai placuta. Magazinele virtuale create de noi ofera un maximum de securitate la efectuarea comenzilor, sunt foarte usor de utilizat, intretinut si administrat de catre orice client online, costuri infime comparativ cu magazinele clasice, datorita unei bune optimizari pentru motoarele de cautare, veti fi gasit cu usurinta in mediul online.
aplicatii mobile custom
Aplicatiile mobile custom sunt aplicatiile Android, personalizate dezvoltate de noi, aplicatii mobile de calitate superioara pentru toate nevoile si dorintele clientului, concepute special pentru toate bugetele.
aplicatii web custom
Aplicatiile web custom sunt aplicatiile personalizate dezvoltate de echipa noastra, aplicatii web de calitate pentru toate cerintele si nevoile clientului, incepand de la aplicatii online cat si aplicatii interne de contabilitate, raportare, gestiune, facturare, concepute special pentru fiecare buget.
portaluri web
Portalurile Web realizate de noi sunt website-uri complexe personalizate care automatizeaza procesele de vanzare, rezervare, prezentare conectand administratorul website-ului, vanzatorul/furnizorul si vizitatorul/clientul. Cream portaluri web de calitate superioara, portaluri web de anunturi de vanzare, portaluri de rezervari in domeniul turismului de ex, portaluri de publicitate pentru companii, portaluri de prezentare a job-urilor si candidatilor in resurse umane de ex, portaluri de prezentare, vanzare, inchiriere in domeniul auto de ex, etc.
servicii mentenanta
Mentenanta web asigurata de noi consta in servicii profesionale de mentenanta website si administrare website, prin website-uri actualizate atat in privinta platformei pe care acestea au fost dezvoltate, cat si a codului de programare, dar si a continutului si imaginilor vizuale.