Ce este storytelling-ul?

Ce este storytelling-ul?

Pentru a intelege ce este storytelling-ul, urmareste cu atentie randurile de mai jos:


1. Ce este storytelling-ul?

2. Ce contine storytelling-ul?

3. Cine practica storytelling-ul?

4. Cum sa folosesti storytelling-ul?

5. De ce sa folosesti storytelling-ul?

6. Concluzii1. Ce este storytelling-ul?

- Storytelling-ul este o metoda de optimizare SEO a continutului site-ului web, care foloseste naratiunea in transmiterea de mesaje destinatarilor, impodobind continutul. Nu numai website-urile de calitate sunt apreciate de catre vizitatori, ci si storytelling-ul eficient.

2. Ce contine storytelling-ul?

- Storytelling-ul contine anumite cuvinte pentru o buna introducere a publicului in poveste, in naratiune, acesta cu usurinta va putea intra in pielea personajului tau, ceea ce va determina si actiunea sa. Orice naratiune presupune si conflict, care provoaca emotii, unind vizitatorii prin experienta. Orice storytelling bun dispune si de un sfarsit care poate fi nu doar pozitiv.

3. Cine practica storytelling-ul?

- Storytelling-ul poate fi folosit de catre specialisti in marketing, content writer, specialisti in PR sau chiar webmasteri, pentru un user experience eficient si pentru optimizarea SEO a website-ului.

4. Cum sa folosesti storytelling-ul?

- Un storytelling e bine sa fie si amuzant pentru a fi mai captivant pentru utilizator ca sa il poata determina si la anumite actiuni pe site. Sa aiba un continut citet, lizibil, sa exprime anumite emotii si sa evoce experientele din viata oamenilor, in care sa se regaseasca fiecare cititor. Un storytelling educational in urma caruia cititorii sa acumuleze noi cunostinte destul de utile.

5. De ce sa folosesti storytelling-ul?

- Pe langa optimizarea SEO a continutului website-ului, storytelling-ul va avea un UX de calitate, continutul va fi mai creativ, mai captivant printr-o naratiune care provoaca emotii, ceea ce va face ca site-ul tau sa devina din ce in ce mai cunoscut, mai popular, iar traficul pe site sa sporeasca considerabil.

6. Concluzii

- Important este ca storytelling-ul sa fie unul bun, de calitate, pentru ca utilizatorii dupa ce au fost placut impresionati, sa tot revina pe site-ul tau, aducand in felul acesta mult mai mult trafic pe site, site care va avansa considerabil in motoarele de cautare Google.


15.07.2020
Business Online
Despre website-uri