Cum sa ai o prezenta mai buna online?

Cum sa ai o prezenta mai buna online?

Daca vrei sa fii cat mai mult prezent online, iata cateva sfaturi importante:


1. Site-ul de prezentare

2. Social Media

3. Promovarea platita

4. E-mail marketing

5. Magazinul online

6. Aplicatia mobila1. Site-ul de prezentare

- In acest site web cu un design aparte, tu iti poti expune povestea afacerii tale, serviciile sau produsele tale, poti colecta e-mail-uri pentru campania de e-mail marketing, poti crea un blog care sa atraga noi utlizatori pe site. Din contactul de pe site, dar si din off-line, utilizatorii pot ajunge in Landing Page, deci poti crea in prealabil si aceasta pagina web, destul de utila mai ales daca ai in desfasurare campanii platite.

2. Social Media

- Promovarea afacerii tale se poate face cel mai simplu prin Social Media pe platformele cunoscute: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, etc. Trebuie sa iti analizezi propria afacere si sa decizi care sunt platformele adecvate de Social Media pentru businnes-ul tau.

3. Promovarea platita

- Se poate realiza prin campanii platite pe platformele de Social Media amintite mai sus. Pe langa acestea, Google Ads este una dintre cele mai folosite platforme de promovare platita. Reclamele platite pe aceste platforme pot atinge un succes destul de mare, dar pe termen relativ scurt, adica trebuie alimentate in permanenta, altfel reclamele se epuizeaza.

4. E-mail marketing

- Dupa ce ai colectat o baza de date cu utilizatorii tai, atat de pe site-ul tau web cat si de pe Social Media si dupa ce te-ai hotarat cu ce vei umple newsletterele tale, poti acum sa faci campanii de e-mail marketing.

5. Magazinul online

- Este recomandat atunci cand afacerea ta comercializeaza produse, acestea pot fi expuse intr-un mod ordonat si elegant folosind descrieri amanuntite, clare, imagini cat mai reale ale produselor, folosirea recenziilor.

6. Aplicatia mobila

- Folosirea unei aplicatii mobile interactive este cel mai bun exemplu de a interactiona cu utilizatorii tai. Aceasta aplicatie trebuie sa contina elemente diferite de cele ale site-lui web si trebuie sa functioneze impecabil.


25.06.2020
Business Online
Despre website-uri