Cum sa creezi un logo de succes?

Cum sa creezi un logo de succes?

Pentru ca afacerea ta sa aiba succes trebuie sa ai si un logo de succes. Iata cateva indicatii:


1. Ce este un logo?

2. Ce te inspira pentru logo-ul tau?

3. Care este scopul logo-ului tau?

4. Ce culori sa folosesti pentru logo-ul tau?

5. Ce font sa folosesti pentru logo-ul tau?

6. Ce imagine sa folosesti pentru logo-ul tau?1. Ce este un logo?

- Logo-ul este unul dintre elementele cele mai importante ale brandului tau. Logo-ul sau sigla este elementul grafic folosit pentru identificarea unei firme, unui produs, a unei organizații, a unui eveniment etc, logo-ul fiind si marca inregistrata a unei firme, a unui produs, a unei organizatii, a unui eveniment etc.

2. Ce te inspira pentru logo-ul tau?

- Inainte de a stabili cum va arata logo-ul tau, este indicat sa faci un research, sa analizezi concurenta pentru a-ti da seama exact ce nu ai vrea si ce ai vrea sa contina logo-ul tau raportat bineinteles la domeniul de activitate al afacerii tale.

3. Care este scopul logo-ului tau?

- Scopul logo-ului tau trebuie sa fie in raport cu scopul afacerii tale. Acest logo este bine sa simbolizeze lucruri cat mai apropiate de domeniul de activitate ales de tine, un logo care sa atraga imediat privirile, sa reprezinte un simbol care sa ramana in mintea vizitatorilor.

4. Ce culori sa folosesti pentru logo-ul tau?

- De asemenea culorile pentru logo-ul tau trebuie sa fie in raport cu domeniul de activitate al afacerii tale, daca este dedicat copiilor, culorile trebuie sa fie calde, pastelate, daca este vorba de ceva mai sobru, trebuie folosite culori mai reci. In alegerea culorilor trebuie o atentie deosebita pentru a rezulta logo-ul adecvat, culori care sa simbolizeze contextul de aducere aminte a clientilor.

5. Ce font sa folosesti pentru logo-ul tau?

- Fontul joaca si el un rol esential ca si culorile, cu cat fontul este mai deosebit cu atat va fi mai recunoscut, se va intipari in mintea vizitatorilor mult mai usor decat fonturile clasice, uzuale.

6. Ce imagine sa folosesti pentru logo-ul tau?

- Imaginea pentru logo-ul tau trebuie sa fie in stransa legatura cu activitatea desfasurata de companie, sa fie originala, sa simbolizeze elementele care au legatura cu domeniul de activitate al societatii.


12.06.2020
Business Online
Despre website-uri