Cum sa expui produsele in site-ul tau de e-commerce?

Cum sa expui produsele in site-ul tau de e-commerce?

Iata cateva trucuri pentru expunerea produselor tale in magazinul virtual:


1. Vizibilitatea produselor

2. Claritatea imaginilor produselor

3. Butonul "Adauga in cos"

4. Optiunea comentariilor

5. Returnarea produselor

6. Livrarea gratuita1. Vizibilitatea produselor

- Pentru ca produsele tale sa fie cat mai vizibile, este necesar ca navigarea pe site sa se poata face destul de rapid, sa fie cat mai clara si intuitiva, in asa fel incat utilizatorii sa ajunga cu usurinta pe toate paginile site-lui tau, urmarind cu interes produsele cautate.

2. Claritatea imaginilor produselor

- Imaginile produselor expuse in site-ul de e-commerce ar trebui sa fie realizate de catre fotografi profesionisti pentru a obtine o claritate mult mai buna a imaginilor, care sa reflecte mult mai bine realitatea.

3. Butonul "Adauga in cos"

- Pentru a te separa de concurenta, acest buton este bine sa aiba textul cat mai original, nu clasicul "Adauga in cos". Pe langa textul original si culoarea trebuie aleasa cu mare grija. Rosu simbolizeaza urgenta, portocaliul are caracteristici apropiate de rosu, verdele da senzatia de apropiere de utilizatori.

4. Optiunea comentariilor

- Atunci cand dorim sa cumparam un produs, parerile, comentariile cunsumatorilor conteaza foarte mult, mai mult decat stelutele sau nota produsului. Deci este bine ca aceasta optiune a comentariilor sa existe pentru a fi citite de consumatori inainte de a decide ce produs exact sa cumpere.

5. Returnarea produselor

- In cazul in care produsele comandate de catre consumatori nu corespund cu dorintele lor, in maxim 30 zile, trebuie sa existe optiunea de returnare a produselor in schimbul cumpararii altui produs sau produse sau daca consumatorii nu doresc alt produs, sa li se returneze banii.

6. Livrarea gratuita

- Reprezinta modalitatea prin care consumatorul se poate concentra mai mult pe cumpararea produsului, deoarece ceva este gratis si anume livrarea gratuita. Cu toate ca produsele sunt mai scumpe, consumatorii vor cumpara aceste produse avand in minte aceasta idee cu livrarea.


13.06.2020
Business Online
Despre website-uri