Cum sa faci un site de calitate care sa iti aduca succesul garantat?

Cum sa faci un site de calitate care sa iti aduca succesul garantat?

Daca tot esti pe calea de a-ti incepe propria afacere sau doresti sa iti imbunatatesti vechiul site, acum este momentul sa iti creezi nu doar un site, ci un site de calitate, care face diferenta dintre un site banal si un site cu adevarat de calitate garantand succesul in afacerea ta.

6 tehnici pentru un site de calitate care va aduc succesul sunt prezentate mai jos:


1. Calitatea site-lui - Site-ul responsive

2. Calitatea design-ului - Design-ul atragator

3. Calitatea textului - Calitatea continutului

4. Calitatea navigarii - Experienta utilizatorului

5. Calitatea datelor - Siguranta datelor

6. Calitatea traficului - Promovarea site-lui1. Calitatea site-lui - Site-ul responsive

- Este prima tehnica pentru un site de calitate care presupune adaptarea site-lui pe orice dispozitiv, de la desktop, laptop, tableta, telefon mobil si pana la televizor smart.

2. Calitatea design-ului - Design-ul atragator

- Este a doua tehnica pentru un site de calitate care in primele 5 secunde determina decizia utilizatorului de a continua accesarea site-lui sau de a abandona site-ul respectiv. Un design unic, atragator, personalizat pentru afacerea respectiva va incuraja intotdeauna vizitatorul sa ramana mai mult pe site si sa navigheze cu placere obtinand cu usurinta informatiile dorite.

3. Calitatea textului - Calitatea continutului

- Este a treia tehnica pentru un site de calitate care fie ca este vorba de un site de prezentare, magazin online sau blog, calitatea continutului si informatiile complete trebuie sa existe neaparat pentru ca utilizatorul sa petreaca cat mai mult pe site.

4. Calitatea navigarii - Experienta utilizatorului

- Este a patra tehnica pentru un site de calitate care consta intr-o buna viteza de incarcare a site-ului tau, intr-o navigare usoara, simpla si interactiva, care determina vizitatorii sa fie interesati mai mult de asemenea site-uri optand pentru sericiile si produsele lor.

5. Calitatea datelor - Siguranta datelor

- Este a cincea tehnica pentru un site de calitate care indiferent de tipologia site-lui: site de prezentare, magazin online, blog sau aplicatie web sau mobile, siguranta datelor dvs. este esentiala, aceasta realizandu-se si prin securizarea bazei de date cu un certificat SSL care are rolul de a cripta mesajele dintre dvs. si clientii dvs.

6. Calitatea traficului - Promovarea site-lui

- Este a sasea tehnica pentru un site de calitate care este data de un numar cat mai mare de vizitatori pe site. Daca acest trafic pe site nu exista sau exista un trafic cu un numar redus de vizitatori, site-ul devine inutil. Traficul pe site se poate face prin promovare Google, promovare Social Media, etc.


07.06.2020
Business Online
Despre website-uri