De ce magazinele prefera aplicatii si nu site-uri?

De ce magazinele prefera aplicatii si nu site-uri?

Site-urile sunt adaptate pe orice sistem de operare, pe orice browser, pe orice dispozitiv: telefon, tableta, laptop, desktop, sunt site-uri responsive. Aceste site-uri sunt agreate de clienti deoarece sunt magazine online usor de accesat, acestia deschid browserul, introduc adresa site-ului si dupa pot cumpara produsele dorite.

Aplicatiile de mobil sunt cele mai agreate de catre magazine cu toate ca au dezavantajele lor: este necesara o echipa de dezvoltare a aplicatiei, diverse testari ale acesteia, realizarea update-urilor, rezolvarea bug-urilor.

Printre avantajele aplicatiilor mobile se numara: primirea notificarilor cu diverse evenimente si oferte ale magazinului si in cazul in care aplicatia instalata are acces la telefonul tau, magazinul iti va trimite oferte personalizate, special pentru tine deoarece are acum cateva date despre tine: orasul, varsta, sexul, interese etc, simplificarea platilor si o mai buna securizare a acestora datorita colaborarii cu un procesator de carduri care are serverele mai bine securizate.

Cu toate ca site-urile si aplicatiile functioneaza la fel de bine si ofera clientilor aceleasi functionalitati, aplicatiile mobile sunt cele mai cautate de catre magazine.


03.06.2020
Business Online
Despre website-uri